Johanna Wandels

Plaats 11

Maak kennis met JOHANNA WANDELS. Zij is kandidaat op onze Groen lijst voor de verkiezingen van 14 oktober.​

Johanna is 18 waardoor ze meteen ook ons jongste Groen lid is. Johanna is geboren en getogen in Ronse en leeft er samen met haar ouders, twee broers, twee zussen en haar vriend. 

Haar eerste 3 jaar van het middelbaar bracht ze door in het Koninklijk Atheneum van Ronse. Later trok ze naar Gent waar ze woordkunst en drama studeerde. Onlangs startte Johanna samen met haar vriend Stijn een nieuw project: de opstart van een eigen bar in de oude Sint-Pieterskapel. Daar willen ze een plek creëren waar jong en minder jong gezellig kunnen bijpraten met een drankje, een hapje en af en toe ook live muziek. 

Thema's zoals diversiteit, cultuur, de mogelijkheid om creativiteit te uiten en inspraak van jongeren houden Johanna bezig. Jongeren zijn de toekomst en ook in een kleine stad als Ronse is het belangrijk dat jonge mensen zich kunnen manifesteren op hun eigen manier.  Johanna is ervan overtuigd dat Groen Ronse op deze thema's een verschil maakt en wil daarom samen met Groen van Ronse een stad maken waar jongeren aan bod komen. 

 

 

 

Thema's