Iemke Kneuvels

Plaats 25

Maak kennis met IEMKE KNEUVELS. Iemke is kandidaat op onze Groen lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. 
Iemke is 31, geboren te Sint Niklaas en opgegroeid in Landegem, een dorpje niet ver van Gent. 
Na een zoektocht naar een huis dat rustig gelegen was in het groen kwam ze in 2009 samen met haar vriend in Ronse terecht.
Iemke is afgestudeerd in de orthopedagodie. Zij is momenteel aan de slag als PAB-assistente, daarbij ondersteunt ze mensen met een of andere beperking in hun dagelijkse leven en probeert ze met hen aan de slag te gaan om zo gezamenlijk hun doelen te behalen. 
Iemke hecht dan ook veel belang aan de sociale thema's. Dit heeft er mede toe geleid dat ze samen met een groep vrienden de Oxfam trailwalker verschillende malen heb gewandeld, dat is 100 km wandelen ten voordele van Oxfam. Een fysieke uitdaging in een fantastisch mooie setting en dat in functie van een goed doel, top!
Naast de sociale thema's, hecht Iemke ook veel belang aan de natuur en vooral hoe we ermee omgaan, bijvoorbeeld het te kort aan vuilbakken in Ronse en het sluikstorten dat ermee gepaard gaat. 

Thema's