Claudy Sempels

Plaats 28

Maak kennis met CLAUDY SEMPELS. Claudy is kandidaat op onze Groen lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

Claudy werd 55 jaar geleden te Aarschot geboren. Hij groeide op in Mechelen, waar hij na zijn studie mechanica dadelijk zijn legerdienst deed. Claudy werkte vervolgens 9 jaar op de luchtmachtbasis van Koksijde.

Aan de kust leerde hij zijn echtgenote uit Ronse kennen. Hij volgde de liefde naar de Vlaams Ardennen waar de charmes van onze stad, waar hij ondertussen reeds 29 jaar woont en werkt, hem blijven bekoren.

Na enkele jaren ervaring in de veiligheidssector is Claudy nu bijna 25 jaar werkzaam als Produktie-assistent bij Hannecard te Ronse.

Claudy is reeds een 8-tal jaren actief bij de vakbond en is vooral begaan met het milieu en de sociale aspecten van onze multiculturele maatschappij. Hij wil er vooral over waken dat onze sociale verworvenheden voor iedereen toegankelijk zijn. Ook wil hij een halt toeroepen aan de privatisering van de zorg en andere openbare diensten. Deze laatste moeten ten dienste staan van de mensen die ze nodig hebben. Winst maken op de kap van is voor Claudy en Groen geen optie. 

Thema's