Agnes Adriaens

Plaats 7

Maak kennis met AGNES ADRIAENS. Agnes is kandidate op onze lijst voor de verkiezingen van 14 oktober. Ze is geboren in Oostende en verhuisde op haar twaalfde naar Ronse waar ze tot 2016 school liep in het Koninklijk Atheneum. Agnes studeerde af in de richting wetenschappen-wiskunde en studeert vandaag sociologie aan de Universiteit Gent.
 
Agnes volgde 6 jaar lang de drama en toneelopleiding aan de kunstacademie Vlaamse Ardennen, afdeling Ronse. Ze is niet alleen een fervent toneel en cultuurliefhebber, ook de natuur bekoort haar uitermate. In de zomer werkt ze bij Natuurpunt Ronse als natuurarbeider. Daarnaast nam ze deel aan diverse activiteiten georganiseerd door het Schelde Jongeren Parlement & Good Planet. Met hen trok ze o.a. op natuurstudie-reis naar het gebied van de Donau (Slovakije) en Sebou (Marokko). In haar 'vrije tijd' is ze nog jongerenambassadeur van Plan België.
 
Thema’s zoals diversiteit, natuur, mobiliteit, ruimtelijke ontwikkeling, cultuur en media liggen haar nauw aan het hart. Agnes ziet Ronse als een sterke gemeenschap met veel potentieel waar iedereen zijn plaats kan vinden in de mooie natuur/cultuur.

Thema's